top of page

Starterspakket aanvragen

waarom een starterspakket?

Eerst even telefonisch kennismaken? 

06-53547971

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen als je voor het eerst de auto in stapt. Ik nodig je dan ook graag uit om te beginnen met een starterspakket van 3 lessen. Aan de hand van deze proeflessen krijg je direct een inschatting van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen.

Vraag direct een starterspakket aan

 

Een starterspakket van 3 lessen kost € 270. Zodra we samen jouw lessen in hebben gepland ontvang je hier een factuur van. 

Bedankt voor je aanvraag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

"Altijd gezellige rijlessen gehad, veel gelachen maar ook zeker veel geleerd en goede tips gehad. Daardoor ook de eerste keer meteen geslaagd!!"

"Met Nancy in de bijrijdersstoel zou je het liefst in een keer door naar Zuid-Frankrijk rijden. Haar humor en betrokkenheid zorgen voor een veilig en relaxed gevoel tijdens de lessen, voor mij een groot pluspunt na een vervelende ervaring met een andere rijschool. De tips en adviezen van Nancy tijdens het rijden zeggen veel over haar kennis en ervaring. Ondanks haar warme en open houding kan ze ook op een professionele manier afstand nemen en het rijgedrag objectief beoordelen. Intussen rijd ik in mijn eerste eigen auto en ga dankzij haar met een goed gevoel de weg op."

LUDO VAN DER GUN - GOIRLE

ANOUK MOMMERS - GOIRLE

DEZE LEERLINGEN GINGEN JE VOOR:

Screenshot 2022-01-19 at 11.04.14.png
bottom of page