top of page

Over Nancy

Nancy van Rijswijk

Hoi, mijn naam is Nancy van Rijswijk. Goed dat je mijn website gevonden hebt! 

In 1998 besloot ik om de opleiding tot rij-instructeur te volgen, die ik in 2000 heb afgerond. Na 20 jaar geef ik nog steeds met veel plezier - en goede resultaten - rijles. 

Na mijn opleiding ben ik als instructeur begonnen bij een rijschool in Tilburg. Al snel begon het te kriebelen om voor mezelf te beginnen. Rijschool Nancy & Wendy werd een begrip in Goirle en omstreken. Na bijna 15 jaar samenwerking is de rijschool in 2020 opgesplitst om leerlingen nóg beter te kunnen bedienen met o.a. een vaste instructeur en lesauto.  

Ik heb inmiddels best een indrukwekkend aantal rijles kilometers op mijn teller staan. En die ervaring zet ik graag in om jou op een voor jou passende manier te begeleiden richting je rijbewijs. En niet te vergeten, om je ook na het behalen van je rijbewijs met vertrouwen deel te kunnen laten nemen aan het verkeer. Inmiddels weet ik natuurlijk maar al te goed waar bij het CBR op wordt gelet en welke aanpak voor welke leerling het het meest geschikt is. Dat vertaalt zich in een slagingspercentage om trots op te zijn. Ook voor speciale begeleiding bij bijvoorbeeld faalangst en ADHD ben je bij mij absoluut aan het juiste adres. 

In mijn vrije tijd geniet ik recreatief van een badminton - wat ik vroeger altijd op hoog niveau heb gedaan -, mijn kinderen van 9 en 11, waar ik ook altijd graag een balletje mee trap of sla, een goede Netflix serie, lekker eten, op z'n tijd een bord- of kaartspelletje en gezelligheid met vrienden en familie. 

Ik maak graag persoonlijk kennis met je in je eerste rijles

Groeten, 

Nancy

Screen Shot 2019-11-14 at 11.52.41.png
Screen Shot 2019-11-14 at 11.52.58.png
Meld je aan voor een starterspakket

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen als je voor het eerst de auto in stapt. Ik nodig je dan ook graag uit om te beginnen met een starterspakket van 3 lessen. Aan de hand van deze proeflessen krijg je direct een inschatting van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen.

bottom of page