top of page

Rijles in Goirle e.o.? 

Bij Autorijschool Nancy van Rijswijk ben je met 20 jaar ervaring aan het juiste adres! 

20 jaar ervaring als rijinstructrice

Bepaal zelf het tempo van je rijlessen

Ontdek hoe leuk rijles kan zijn!

Rijlessen in Goirle, Riel en Hilvarenbeek

Woon je in de omgeving van Goirle? En ben je op zoek naar een ervaren en transparante rijschool? Dan bij je bij autorijschool Nancy van Rijswijk aan het juiste adres! 

 

Je begint je rijlessen altijd met een starterspakket. Zo hebben we meteen een goede inschatting van het aantal lessen dat je nodig hebt om je examen te halen. Op basis daarvan bied ik je een pakket aan wat afgestemd is op het aantal lessen dat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor losse lessen of voor een strippenkaart. Bij veel rijscholen betaal je al in je eerste pakket voor een tussentijdse toets en examen. Ik geloof in de kwaliteit van mijn lessen en daarom betaal je pas voor een tussentijdse toets en examen op het moment dat jij daar aan toe bent. 

20 jaar ervaring als rijinstructrice

Bij de keuze voor een rijschool die bij je past komt best een hoop kijken. De ervaring van de instructeur kan een belangrijke overweging zijn in je keuze, net als de stijl van lesgeven. Bij Rijschool Nancy van Rijswijk zit het met die ervaring wel goed. Dat vertaalt zich in een hoog slagingspercentage en de nodige ruimte om de rijlessen ook echt leuk te maken. Ook help ik je graag met aangepaste rijlessen op faalangst, ADHD of andere bijzonderheden.

Meld je aan voor een starterspakket

Het is belangrijk om je op je gemak te voelen als je voor het eerst de auto in stapt. Ik nodig je dan ook graag uit om te beginnen met een starterspakket van 3 lessen. Aan de hand van deze proeflessen krijg je direct een inschatting van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen.

Flexibiliteit met 1 vaste rijinstructeur

Standaard zijn de lessen 1,5 uur, zodat we niet alleen van A naar B rijden, maar alle tijd hebben om de diepte in te gaan. Komt een les van een uur jou wel (een keer) beter uit? Geen probleem, dan passen we de planning daar gewoon op aan! 

Screen Shot 2019-11-14 at 11.52.41.png
Screen Shot 2019-11-14 at 11.52.58.png
Are You Interested in Our Services?

DEZE LEERLINGEN GINGEN JE VOOR:

"Met Nancy in de bijrijdersstoel zou je het liefst in een keer door naar Zuid-Frankrijk rijden. Haar humor en betrokkenheid zorgen voor een veilig en relaxed gevoel tijdens de lessen, voor mij een groot pluspunt na een vervelende ervaring met een andere rijschool. De tips en adviezen van Nancy tijdens het rijden zeggen veel over haar kennis en ervaring. Ondanks haar warme en open houding kan ze ook op een professionele manier afstand nemen en het rijgedrag objectief beoordelen. Intussen rijd ik in mijn eerste eigen auto en ga dankzij haar met een goed gevoel de weg op."

LUDO VAN DER GUN - GOIRLE

"Altijd gezellige rijlessen gehad, veel gelachen maar ook zeker veel geleerd en goede tips gehad. Daardoor ook de eerste keer meteen geslaagd!!"

ANOUK MOMMERS - GOIRLE

“De instructies waren duidelijk en er werd goed uitgelegd. Het inplannen van de lessen en examens gingen erg flexibel. Er werd duidelijk gezegd wat je goed deed en ook wat je nog kon verbeteren." 

NIELS VAN BERKEL - RIEL

“Met heel veel liefde en plezier stapte ik elke week (en soms 2x per week) bij je in de auto omdat ik wist dat het altijd gezellig zou zijn. Ik wil je bedanken voor het altijd aanwezige luisterende oor. En heel erg bedankt voor al het geduld en vertrouwen in mij en mijn rijskills. Door jou is autorijden een feesie geworden! En ik ga je super erg missen (doe ik nu al) en zal als een mongool toeteren als ik je zie rijden! Veel liefs, Kaylee"

KAYLEE VAN HUIJGEVOORT - TILBURG

“Zeer positief kijk ik terug op de rijlessen die ik van Nancy heb gekregen. Met aandacht, geduld en gezelligheid heeft ze mij super begeleid in het verkeer! En daardoor ben ik in 1x geslaagd. Ze gaf duidelijke uitleg en nam extra tijd voor punten die ik lastiger vond. Verder was het inplannen van de lessen erg flexibel. Vlak voor het examen wilde ik nog een aantal specifieke dingen oefenen, daar nam ze de tijd voor waardoor ik met een vertrouwd gevoel het examen in ging."

VIENNE MUURMANS - GOIRLE

bottom of page